Agenda

De NLP Praktijk

De NLP Praktijk is speciaal voor een ieder, die al kennis heeft van NLP.  Practitioners en Master Practitioners zijn zeer welkom. Je bent ook welkom als je minimaal een NLP introductiecursus hebt gevolgd.
In verband met de Corona maatregelen heb ik nog geen nieuwe datum gepland. En ik ben wel bereid als jullie willen openen, bijvoorbeeld met je oefengroep, om dit te begeleiden, via Zoom of live. 

Laat me weten als jullie dat willen, dan vinden we een goed moment samen.

Ik hoop echt jullie allen weer veel te ontmoeten, live of digitaal.

anne-marie@thats-right.nl

Ik hou je ook graag via je mailbox op de hoogte! Meld je daarom aan voor mijn Nieuwsbrief, dan komen alle data en onderwerpen voorbij in je mailbox.

Aanmelden voor de Ezine kan via deze link: nieuwsbrief


NLP informatie uur.

Maak kennis met NLP en mij als trainer. Want als je een NLP opleiding wilt volgen dan is het goed om te weten waar de training is en hoe de trainer is.

Voel je thuis! In de ‘tweede woonkamer’. Dus je bent van harte uitgenodigd. Het tijdstip bepalen we samen. Dit informatie uur is er speciaal voor jou! Deelname is gratis. Dus we maken samen een afspraak wanneer het ons uitkomst. Stuur een mail: anne-marie@thats-right.nl of bel me 06-40531043

En als je samen met iemand anders wilt komen, is dat natuurlijk helemaal prima! Koffie en thee staan klaar.


NLP in een dag, een introductie. Kennismaken met NLP en niet 6 avonden achter elkaar beschikbaar? Kom dan naar de introductie van een dag. Leer de achtergrond, en de basis van NLP en een paar krachtige technieken. Daarna weet je zeker dat NLP iets voor jou is.

Nieuwe datum nog niet bekend. Neem gewoon even contact op!

investering: € 160,00 (incl. BTW)

In verband met de Corona maatregelen is er plaats voor 4 cursisten. Deze training vindt plaats in mijn ruimte: ‘De tweede woonkamer’, L. Brownstraat 55, Velserbroek


Workshops met (meer dan een vleugje) NLP. In 2020 zal ik een aantal workshops organiseren. Altijd met een stukje NLP en soms wordt er een gedegen achtergrond in NLP gevraagd.

Workshop: (verder) Spelen met Taal. (deel 1)
Datum nog niet bekend
In deze workshop gaan we terug naar de basis taalmodellen in NLP en vullen we het geheel aan met mooie taaloefeningen van John Overdurf. John maakt veel gebruik van taal ‘interventies’ omdat hij vaak via de telefoon coacht. Jij gaat lekker experimenteren met zijn methodes. En daar hoef je geen coach voor te zijn om de effecten voor jezelf en bij anderen te gaan ervaren.

Investering: € 160,00 (incl. BTW, koffie, thee en een lekkere lunch). Deelname is mogelijk als je minimaal NLP Practitioner bent. Als je bent opgeleid bij een ander instituut ben je ook van harte welkom.

Workshop: (verder) Spelen met Taal, we spelen verder. (deel 2)
Datum nog niet bekend
In deze workshop bouwen we voort op wat je in deel 1 hebt geleerd. Lekker verder spelen met taal. John Overdurf gebruikt taal en de verwarring die we met taal voor het bewuste kunnen creëren om contact te krijgen met het onbewuste. Van daaruit zul je (nieuwe) hulpbronnen (her) ontdekken. Neem een flinke dosis nieuwsgierigheid en creativiteit mee!

Investering: € 160,00 (incl. BTW, koffie, thee en een lekkere lunch). Deelname is mogelijk als je minimaal NLP Practitioner bent. Als je bent opgeleid bij een ander instituut ben je ook van harte welkom.

Workshop: Ken je (verborgen) kwaliteiten. 

Vergroot je zelfkennis en zelfvertrouwen door nog meer kwaliteiten, mooie en eigenschappen en talenten te ontdekken. Met  behulp van oefeningen, uitwisseling en een spel ontdek je vele kwaliteiten, ook welke nu nog (deels) verborgen zitten.

Datum: twee avonden, data nog niet bekend van 19.30 tot ca. 21.45 uur.

Investering: € 95,00 (incl. BTW, koffie, thee en kleine hand-out)). Deelname is mogelijk voor iedereen.

Alle workshops vinden plaats in ‘De tweede woonkamer’, L. Brownstraat 55, 1992 HZ Velserbroek


NLP introductiecursus via Volksuniversiteit Velsen of Volksuniversiteit Lisse

De cursus in Lisse  start op maandagavond 5 oktober 2020 en duurt zes avonden.

Meer info op de site: Volksuniversiteit Lisse

De cursus inVelsen is online. Twee avonden 8 en 15 juni 2021. Meer informatie en inschrijven via Volksuniversiteit Velsen.


Als je daar niet bij kunt zijn nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan de NLP in een dag workshop.
Of bel me even om samen te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn.

En als de avonden je niet goed uitkomen, kies dan voor NLP in een dag, zie hierboven.

Aanmelden? Mail naar: info@thats-right.nl


 

NLP Practitioner 2021 (meestal vrijdag en zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur en een keer op een donderdag)

De nieuwe data zijn bekend!!

Wees er snel bij, want vol = vol. 

Data:
vrijdag 17 en zaterdag 18 september 2021
vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober 2021
donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober 2021
vrijdag 19 november en zaterdag 20 november 2021
vrijdag 17 december en zaterdag 18 december 2021
vrijdag 14 januari en zaterdag 15 januari 2022
vrijdag 4 februari en zaterdag 5 februari 2022

Investering:

€ 2066,12 (excl. BTW)  of € 2.500 incl. (433,88) BTW, dit is incl. uitgebreide documentatie, koffie, thee, lekkers en fruit.
Ik werk met kleine groepen, dus meld je snel aan. 

Ik wil deze opleiding graag voor een ieder mogelijk maken dus in termijnen betalen kan ook. Bel me voor de mogelijkheden. 

Lokatie: afhankelijk van de Corona-maatregelen of in Boerderij Landzicht, Hofgeesterweg 6 1991 AD Velserbroek of bij mij thuis in ‘De tweede woonkamer’, L. Brownstraat 55, 1992 HZ Velserbroek.

inschrijven kan door een mail te sturen aan: anne-marie@thats-right.nl

Tip: Vraag altijd bij je werkgever of deze de opleiding wil vergoeden. Er zijn heel veel werkgevers die daartoe bereid zijn. Ik denk graag met je mee om argumenten te bedenken waarom jij deze opleiding zou moeten volgen.

Of ook in 2021 deze opleidingskosten nog steeds kunt aftrekken bij de belastingaangifte. Vraag dat zeker even na bij jouw adviseur, want dat kan zo honderden euro’s schelen. 


NLP Master Practitioner

Deze opleiding gaat definitief door!!!! En er nu nog beperkt plaats.

Donderdag en vrijdag (en een paar zaterdagen) van 9.30 tot 17.00 uur

Start:

donderdag 1 en vrijdag 2 oktober 2020

vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober 2020

donderdag 19 en vrijdag 20 november 2020

donderdag 17 december 2020

vrijdag 8 en zaterdag 9 januari 2021

donderdag 28 en vrijdag 29 januari 2021

vrijdag 12 en zaterdag 13 februari 2021

donderdag 4  en 5 maart 2021

Investering:

€ 2024,79 (excl. BTW)  of € 2.450 incl. (425,21) BTW, dit is inclusief certificaat (mits je aan de eisen hebt voldaan), uitgebreide documentatie, meta-programma’s, NLP new code, koffie, thee, lekkers en fruit.
Om te certificeren is het noodzakelijk dat minimaal 13 dagen aanwezig bent en in ieder geval de laatste twee dagen.

Vroegboekkorting: Inschrijven vóór 15 juni 2020, betekent een korting van € 150,00 (incl. BTW).
De overige vereisten vind je onder de beschrijving van de Master opleiding, klik hier

Locatie: ‘De tweede woonkamer’, L. Brownstraat 55, 1992 HZ Velserbroek of als er nog corona maatregelen zijn Boerderij Landzicht in Velserbroek. 

Ik werk met kleine groepen, dus wees er snel bij! Aanmelden kan door een bericht te sturen aan: anne-marie@thats-right.nl

Tip: Vraag altijd bij je werkgever of deze de opleiding wil vergoeden. Er zijn heel veel werkgevers die daartoe bereid zijn. Ik denk graag met je mee om argumenten te bedenken waarom jij deze opleiding zou moeten volgen.

Ook in 2020 kun je in veel gevallen de opleidingskosten nog steeds aftrekken bij de belastingaangifte. Vraag dat na bij jouw adviseur, want dat kan zo honderden euro’s schelen. 


Workshop Systemisch Werk

Datum nog niet bekend, afhankelijk van de Corona maatregelen

Met je familie blijf je, of je wilt of niet, altijd verbonden. Jouw ’systemische erfenis’ zie je terug in jouw gedragspatronen. Dit kan zich op veel verschillende manieren uiten. Zoals; jezelf wegcijferen, het idee dat het met jou ’nooit’ iets gaat worden, moeite met gevoelens uiten, het leven niet echt kunnen ’nemen’, alsof er elke keer een soort ‘rem’ op je zit, een te grote geldingsdrang waardoor je jezelf voorbijloopt, etc. etc. Er zijn legio onderwerpen waar je met behulp van systemisch werk naar kunt kijken.
 
In systemisch werk neem je jouw systeem van herkomst als uitgangspunt en staat jouw persoonlijke levensproces centraal.
Hoe is/was het contact met je ouders, broers, zussen, kinderen, andere familieleden, vrienden? Misschien herken je bij jezelf patronen die elke keer weer opspelen.
 
Wat gaan we doen?
Tijdens deze middag zal ik kort een stukje theorie toelichten over Systemisch Werk. Daarnaast is er ruimte voor ca. 4 opstellingen en zullen we ook kleine oefeningen doen, zodat iedereen ook iets gaat ervaren.
 
Bij Systemisch Werk wordt gewerkt met een thema van een deelnemer en vervolgens wordt er een opstelling gemaakt. Deze opstelling wordt gevormd door representanten, mensen die aanwezig zijn tijdens de workshop. 
De opstelling biedt een nieuw perpectief en creëert inzicht op een andere laag. Het resultaat is doorgaans dat je je krachtiger en meer geworsteld gaat voelen en meer grip op je leven krijgt. Ruimte om in vrijheid je eigen pad te volgen.
Het hoeft niet zo te zijn dat je altijd meteen het effect ervaart van systemisch werk, soms heeft het meer tijd nodig om in te dalen.
 
Zonder jullie is er dus geen workshop mogelijk. Dus meldt je aan.
 
Dit kan met thema, en ook zonder.
Als je een thema wilt inbrengen laat het mijnden weten. Ik stuur je een formulier toe dat je dan in kunt vullen zodat ik wat meer achtergrond informatie heb,
Als er meer dan 4 aanmeldingen zijn met thema zal ik een keuze maken en je laten weten of jouw thema dit keer aan bod kan komen tijdens de workshopmiddag.
 
De workshop vindt plaats bij Boerderij Landzicht, Hofgeesterweg 6, 1991 AD Velserbroek.
In verband met de Corona maatregelen weet ik nog niet wanneer deze workshop kan plaatsvinden.
Start inloop om 13.00 uur, start workshop om 13.15 uur.
We sluiten uiterlijk om 16.45 uur af.
 
De kosten zijn:
€ 30,00 zonder thema, dus je bent aanwezig en kunt gekozen worden als representant, en je doet mee met kleine oefeningen. En bij elke opstelling zul je, als representant of toeschouwer mogelijk ook weer meer over jezelf leren.
€ 65,00 met thema, en daarnaast ben je ook representant voor anderen en doe je mee met de kleine oefeningen.
(Prijzen zijn incl. btw, koffie en thee)
 
Een NLP achtergrond is fijn en niet strikt noodzakelijk. Dus als je mensen kent die interesse hebben, ook zij zijn van harte welkom.
Aanmelden is wel noodzakelijk.
De workshop gaat zeker door.
 
Ik kijk er naar uit. Het zijn hele bijzondere bijeenkomsten.