Wie ben ik

Wie ben ik en wat heb ik allemaal al gedaan

drs. Anne Marie Radstake

Internationaal gecertificeerd NLP trainer en NLP coach
NOLOC erkend loopbaanprofessional
Partner bij CSR centrum
Insights Practitioner

In 2004 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer. Na mijn studie Sociale Geografie, aan de Universiteit van Amsterdam, heb ik 15 jaar met veel plezier als projectleider vastgoed gewerkt bij de overheid. Ik ben nog altijd trots op de mooie projecten waaraan ik heb mee mogen werken, o.a. de ontwikkeling van het gebied rond Amsterdam ArenA, nu de Johan Cruijff Arena. Met een team fantastische mensen bouwen aan mooie infrastructuur- en bouwprojecten. Toch besloot ik in 2004 besloot mijn carrière een wending te geven. Ik hou namelijk ook van nieuwe dingen leren, mezelf ontwikkelen en afwisseling.

Ik volgde onder andere NLP opleidingen bij het NTI NLP in Limmen en de post-HBO-opleiding loopbaan- en mobiliteitsadviseur bij Bureau Hoogendijk. Daarmee maakte ik de overstap naar het begeleiden van mensen in werk en privé. Talenten onderzoeken en benutten en het beste in mensen naar boven halen. Zodat ze gelukkiger zijn, minder vaak uitvallen en productiever.
Uitgangspunt daarbij is dat iedereen zelf veranderingen in gang kan zetten als zij de juiste instrumenten krijgen aangereikt. Ik doe dit op een enthousiaste manier waarbij mensen een stapje verder durven te gaan dan anders.

Door het volgen van verschillende opleidingen heb ik mij verder ontwikkeld in het oplossingsgericht coachen, Systemisch Werk, het Sociaal Panorama en de CSR-methode. Allemaal aanvullende methodieken, die mij in staat stellen de cliënt de juiste handvatten te geven voor verandering.
Ook ik ontwikkel mij steeds verder zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Elk jaar volg ik daarom diverse opleidingen. Onlangs ben ik in Spanje getraind door John Grinder en Carmen Bostic St. Claire. Ik heb mijn coach vaardigheden nog verder uitgebreid en ik kan nu ook NLP New Code trainingen en coaching verzorgen.

Op dit moment leer ik weer bij doordat ik de post-hbo opleiding professionele coaching volg bij Coachboulevard. Het voelt goed om ook op mijn professionaliteit, kennis en kunde te blijven reflecteren. Een leven lang leren, hoe leuk is dat?

Een overzicht van de door mij gevolgde opleidingen 

Internationaal gecertificeerd NLP trainer, opgeleid bij NTI NLP

Internationaal gecertificeerd NLP coach with NLP New Code opleiding gevolgd bij John Grinder en Carmen Bostic St. Claire

Erkend loopbaanprofessional, aangesloten bij de NOLOC, beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals

Sociaal Panorama Consulent

Gecertificeerd coach Profilizer® methode. Individuele metingen op gebied van loopbaan, persoonlijke effectiviteit, burn-out/stress

Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-methode®

Insights Discovery Practitioner

Opleidingen:

International NLP Coach with NLP New Code aan de NLP Academy in Spanje,
Trainers John Grinder, Carmen Bostic St. Clair, Michael Caroll

Insights Discovery Practitioner bij Insights Benelux

NLP New Code Practitioner aan de NLP Academy in Spanje,
Trainers, John Grinder, Carmen Bostic St. Clair, Michael Caroll

All but a part of the whole bij John Overdruf (over HNLP)

Stresspreventie en -interventie volgens de CSR®-methode, CSR instituut

Consulent Sociaal Panorama (NLP) bij Lucas Derks

Gecertificeerd coach Profilizer® methode bij LD support

Systemisch werk opleiding bij Phoenix opleidingen

Provocatief Coachen bij Jaap Hollander en Jeffrey Weinberg

Post-HBO Loopbaan- en mobiliteitsadsviseur bij Bureau Hoogendijk

NLP Coachopleiding bij NTI NLP

Systemisch werk bij NTI NLP

Oplossingsgerichtcoachen bij NTI NLP

Internationaal gecertificeerd NLP trainer bij NTI NLP (ABNLP en IHNLP)

Opleiding Hypnose 1,2 en 3 bij John Overdurf en Julie Silverthorn

Doctoraal opleiding Sociale Geografie, Economische Geografie aan Universiteit van Amsterdam

VWO opleiding, Berlingh College Beverwijk

Logo Noloc Erkend Loopbaanprofessionalcrkbo_docent_rgb