Stress coaching

CSR Coaching, chronische stress en burn-outĀ begeleidingĀ 

In de begeleiding van mensen met stress gerelateerde klachten maak ik gebruik van de CSR methode (chronische stress reductie), NLP en loopbaanopdrachten. Als partner van CSR centrum beschik ik ook over veel materiaal en informatie om je goed te begeleiden. Tevens werk ik soms samen met collega’s die gespecialiseerd zijn op het gebied van biofeedback, fysiotherapie, ademhalingstherapie etc.

De coaching is bedoeld voor:
iedereen die last heeft van stress, zichzelf stressgevoelig vindt, tot hen die helaas al thuis zitten en (tijdelijk) zijn uitgevallen door stress of burn-out.
Stresscoaching bestaat uit een meting (online en eventueel ook een biofeedback-meting), individuele gesprekken waarin we stapsgewijs bezig gaan aan herstel, vitaliteitsopbouw, attitude veranderingen, re-integratie en consolidatie.

Er zijn verschillende producten:

  • de mini energie check-up, een online-meting met een nitake
  • een uitgebreide energie check-up, een online meting, een biofeedback meting en een gesprek
  • compleet coachings/beleidingstraject (incl. loopbaanonderzoek)Eventueel in overleg met de werkgever, de bedrijfsarts (altijd in overleg met jou, overigens) bepaal ik wat voor jou de meest geschikte coaching is.
    Na de check-up maak ik een offerte op maat.

Let op! als er sprake is van enige stress neem altijd meteen contact op. Hoe eerder je start met de effectieve aanpakk hoe sneller het herstel kan zijn.

Voor meer informatie over de CSR methodiek verwijs ik je graag naar de site van CSR.

CSR methodiek