Stress coaching en training

Coaching:

in de begeleiding van mensen met stress gerelateerde klachten maak ik gebruik van de CSR methode (chronische stress reductie) en NLP.
Voor iedereen die last heeft van stress, zichzelf stressgevoelig vindt, tot hen die helaas al thuis zitten en (tijdelijk) zijn uitgevallen door stress of burn-out.
Stresscoaching bestaat uit een meting, individuele gesprekken waarin we stapsgewijs bezig gaan aan herstel, vitaliteitsopbouw, attitude veranderingen en consolidatie.

Training NLP en omgaan met stress

In deze training leer je van alles over stress. Dat stress tot op zekere hoogte goed is en welke gevaren er op de loer liggen. Want stress kan een sterk ontregelend effect hebben, lichamelijk en in je dagelijks leven.

Middels een meting krijg je inzicht. Vervolgens krijg je veel achtergrond informatie en ga je praktisch aan de slag met oefeningen en opdrachten. NLP speelt een grote rol in de aangereikte technieken. Een intensieve, en ontspannende trainingen, die afwisseling zit er zeker in.

De training bestaat uit 3 dagen. Twee dagen en een vervolgdag. Want er zijn veel zaken waar je tussendoor mee kunt gaan oefenen om op zoek te gaan wat voor jou het beste werkt.

Zoals altijd werk ik met kleine groepen, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en wordt er natuurlijk gezorgd voor koffie en thee en een prima lunch.

Wanneer: kijk voor de data in de agenda
Waar: L. Brownstraat 55, 1992 HZ Velserbroek
Investering: € 499,00 (excl. € 104,79 BTW)
Inclusief: meting, rapportage, lesmateriaal, koffie, thee en lunch.

Inschrijven? mail je gegevens aan: anne-marie@thats-right.nl