Agenda

De NLP Praktijk

De NLP Praktijk is speciaal voor een ieder, die al kennis heeft van NLP.  Practitioners en Master Practitioners zijn zeer welkom. Je bent ook welkom als je minimaal een NLP introductiecursus hebt gevolgd. Deze avonden gaan we oefenen met NLP, beantwoord ik jullie vragen en is er ruimte om een casus in te brengen. In de praktijk blijken dit elke keer weer mooie, leerzame avonden te zijn. Ik nodig je van harte uit, om zo bezig te blijven met NLP.

Data:
Donderdag 13 april 2023 van 19.30 tot ca. 21.30 uur
Maandag 15 mei 2023 van 19.30 uur tot ca. 21.30 uur


kosten: €17,50 ( incl BTW)

Je bent van harte welkom. wel graag aanmelden. Er is beperkt plaats.

anne-marie@thats-right.nl

Ik hou je ook graag via je mailbox op de hoogte! Meld je daarom aan voor mijn Nieuwsbrief, dan komen alle data en onderwerpen voorbij in je mailbox.

Aanmelden voor de Ezine kan via deze link: nieuwsbrief


Workshop: Communiceren met je onbewuste

Als je bewust had kunnen veranderen had je het toch allang gedaan? Dit is een bekende uitspraak en het betekent dus ook dat je je onbewuste in moet gaan zetten in jouw veranderingsprocessen. Dat is waar we deze dag mee aan de slag gaan.

Op verschillende manieren, met uiteenlopende technieken leer je hoe jij beter kunt communiceren met jouw onbewuste. Hoe leuk is dat?

Deze dag is toegankelijk voor iedereen, een beetje NLP kennis is wel handig en niet noodzakelijk. De dag is zeker ook leuk voor hen die al NLP Practitioner of zelfs NLP Master Practitioner zijn, want je krijgt een aantal nieuwe dingen aangereikt, en een stukje herhaling is altijd leerzaam, niet waar?

Deze workshop vindt plaats op vrijdag 23 juni 2023 van 10.00 tot 17.00 uur. Waar: L. Brownstraat 55, 1992 HZ Velserbroek.
Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan.
Kosten: € 175,00 (incl. BTW), dit is incl. materiaal, koffie, thee en lekkers. De lunch verzorg je zelf.

Aanmelden: anne-marie@thats-right.nl


 
 
 
 
 
 
 
I